Звернення колективу ДП “Мокрянське ЛМГ” до бувшого працівника держлісмисливгоспу Шелемби Віталія Михайловича

5 років ago admin 0

Звернення колективу ДП “Мокрянське ЛМГ” до бувшого працівника держлісмисливгоспу Шелемби Віталія Михайловича.

Віталій Михайлович, звертаємося до Вас, з проханням припинити непристойні Ваші опублікування в соцмережі щодо начальника управління лісового та мисливського господарства в Закарпатській області Валерія Мурги, та інших директорів лісових господарств області. Ваші публікації негативно впливають на діяльність лісової галузі в області. Ви як лісогосподар, повинен захищати честь, діяльність та роботу працівників лісового господарста, перед необізнаними так званими активістами, а не підтримувати їх.

Ваше ставлення до начальника управління Мурги В. І. суто ваші амбіції, а не ділові та господарські якості. Тому ми вважаємо, що Валерій Іванович людина, яка пропрацювала в лісовому господарстві не один десяток років, починаючи від майстра лісу до начальника обласного управління, заслуговує на повагу як перед працівниками лісового господарства так жителями Закарпатської області.

Тому звертаємося до Вас з проханням залишити свої амбіції та не висвітлювати негативні публікації щодо працівників лісового господарства області, так як Ви до листопада 2018 р., займали посаду заступника директора ДП “Мокрянське ЛМГ”.

Колектив ДП “Мокрянське ЛМГ”

Звернення колективу ДП “Мокрянське ЛМГ” до бувшого працівника держлісмисливгоспу Шелемби Віталія Михайловича. Віталій Михайлович, звертаємося до Вас, з проханням припинити непристойні Ваші опублікування в соцмережі щодо […]