Шановні виборці, запрошуємо вас перевірити свої персональні дані у Державному реєстрі виборців

5 років ago admin 0

З метою підвищення    якості і достовірності списків виборців, запрошуємо вас перевірити свої персональні дані у Державному реєстрі виборців, усунути невідповідності та неточності в записі про себе.

Особливо це стосується виборців:

– які голосуватимуть вперше, досягли 18 років;

– змінили прізвище чи місце проживання протягом останнього періоду;

– виборців, колишніх військовослужбовців строкової чи контрактної служби;

– громадян, які прибули із-за кордону, знялися з обліку в МЗС;

Зробити це можливо:

  • особисто завітавши до відділу ведення Державного реєстру виборців, який знаходиться за адресою: смт Воловець, вул. Пушкіна, 8 (при собі мати паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (якщо особа нещодавно набула громадянства України)).
  • скориставшись сервісом “Особистий кабінет виборця”, на сайті Державного реєстру виборців в мережі інтернет за прямим посиланням drv.gov.ua/apex/f?p=111:200 . Після нескладної реєстрації (вказавши особисту електрону пошту, ПІБ, дату народження та адресу реєстрації) на вказану вами електрону пошту надійде відповідь з результатом перевірки. Додатковою перевагою цього сервісу є те, що в разі відсутності вас в Реєстрі, чи наявності помилок в ваших ідентифікаційних даних, вам не потрібно нікуди звертатись. Система автоматично сформує доручення відділу ведення, за яким ми проведемо додаткову перевірку та внесемо необхідні виправлення до Реєстру. Про результат проведеної перевірки також буде направлено повідомлення на вказану електрону пошту.

Відділ ведення Державного реєстру виборців

апарату Воловецької державної адміністрації

З метою підвищення    якості і достовірності списків виборців, запрошуємо вас перевірити свої персональні дані у Державному реєстрі виборців, усунути невідповідності …