Д О В І Д К А про роботу загального відділу апарату райдержадміністрації за 2018 рік

5 років ago admin 0

 altПротягом 2018 року загальним відділом апарату райдержадміністрації пророблена робота щодо дотримання вимог Інструкції з діловодства та Регламенту райдержадміністрації. Так, відділом постійно надавалася методична допомога структурним підрозділам райдержадміністрації у підготовці різних видів документів.

    Відділом протягом 2018 року отримано та зареєстровано 2185 документів, у тому числі розпоряджень і рішень колегії облдержадміністрації 263 на основі електронних засобів реєстрації документів, надіслано 2223 документи.

    Також відділом відредаговано та оформлено 524 розпорядження голови райдержадміністрації з основної діяльності та 4 розпорядження голови райдержадміністрації і голови райради, 47 наказів керівника апарату з основної діяльності. Видано більше 2 тис. копій розпоряджень відповідно до списку розсилки. Підшито оригінали розпоряджень голови райдержадміністрації з виготовленням опису документів за листопад-грудень 2018 року.

         Оформлено 12 протоколів засідань колегії райдержадміністрації та 20 протоколів нарад при голові та керівнику апарату райдержадміністрації.

         Крім цього, кожний місяць до 5 числа, направлялися копії розпоряджень голови райдержадміністрації до облдержадміністрації та Хустської місцевої прокуратури. Забезпечено приймання-передавання документів до облдержадміністрації електронною поштою.

 

 

 

Начальник загального відділу

апарату райдержадміністрації                                         В. КЕРЕЧАНИН