Із новорічно-різдвяними святами!

5 років ago admin 0

48407521 236043853976905 8732798900915666944 n

Рік, що минає, був непростим для України та кожного з нас: тернистий шлях суспільних перетворень, реалізація реформ із модернізації всіх сфер суспільного життя, зокрема освіти та науки.

Сьогодні українська держава, як ніколи, потребує нашої підтримки. Лише нація, яка з вірою дивиться в майбутнє, надією – у сьогодення, з розумінням – у минуле, заслуговує на повагу та визнання міжнародної спільноти.

Шановна педагогічна громадо! Нас оточують ті, заради яких ми йдемо на найнерозважливі вчинки – діти. Вони є тим стрижнем, сонячним промінчиком, який надає сили і бажання творити, навчати, розуміти, бачити і жити. Творіть диво своїм маленьким героям, будуйте їм замки добра, які омиваються хвилями віри, відкривайте скарбниці світла, де живе загадкова панна-Надія, яка в найтемніших куточках знаходить світанкову красу.

Нехай дух Різдва, який незримо панує у небесному просторі, подарує кожному омріяне і задумане: мир і спокій, затишок і злагоду, любов і радість. Господнє благословення у Різдвяну ніч зійде на кожну родину, домівки наповняться гомінким дитячим сміхом, радістю та щедротами! Різдвяна коляда лунає всією Україною і сповіщає про народження Сина Божого, який наповнить наші серця надією на мирне небо над соборною та незалежною Україною!