У двох населених пунктах області рятувальники навчали безпечним правилам взимку

5 років ago admin 0

27 грудня представники Мукачівського підрозділу, а напередодні свалявські рятувальники, провели пожежно-профілактичні відпрацювання у селах Нове Давидково та Солочин відповідно. Після традиційної наради у сільськи радах, розділившись на рейдові групи, вирушили спілкуватись із місцевим населенням.

Фахівці ДСНС нагадали місцевому населенню елементарні правила пожежної безпеки та здійснили традиційний обхід господарств, аби пересвідчитись, що люди дотримуються правил пожежної безпеки при  використанні пічного опалення та електрообігрівальних приладів. Оскільки попереду вже Новорічні та Різдвяні свята, співробітники ДСНС також провели роз’яснювальну роботу щодо безпечної поведінки з піротехнічними засобами та нагадали правила встановлення новорічної ялинки, щоб зелена красуня не наробила біди вдома.

Спілкуючись із селянами, рятувальники, крім правил безпеки під час зимових свят, також наголосили, щоб у жодному разі не довіряли дітям самостійно запускати піротехнічні вироби, адже це може коштувати дитині не лише здоров’я, а подекуди й життя.

Усім без винятку було роздано тематичні пам’ятки й листівки попереджувального змісту.  

1.jpg 2.jpg

 

4.JPG

 

 

У ДСНС України у Закарпатській області