Райвідділ міграційної служби змінив місце розташування

5 років ago admin 0

У четвер, 27 грудня, відбулось відкриття нового приміщення Ужгородського районного відділу Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області. Відтепер районний підрозділ буде знаходитись у селі Кінчеш. Раніше райвідділ знаходився у селі Оноківці. Проте, у зв’язку із зручнішим для населення Ужгородщини місцем розташування у Кінчеші, його вирішили перемістити саме сюди. 
У церемонії відкриття взяли участь голова районної ради Руслан Чорнак, керівник Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області Ігор Михайлишин, начальник районного відділу Олег Томенюк, Коритнянський сільський голова Ігор Бадида та інші. 
Вже сьогодні працівники Ужгородського районного відділу міграційної служби в комфортному відремонтованому приміщенні, з новими меблями, офісною технікою та обладнанням для виготовлення id-карток, паспортів громадян України для виїзду за кордон успішно приймають перших відвідувачів. Нове приміщення відділу обладнане відповідно до сучасних вимог, на стендах розміщено необхідну інформацію для громадян. До слова, ремонт приміщення здійснений за допомоги районної та сільської влади. 
У недалекому майбутньому повинно також вирішитися питання з транспортним сполученням, аби жителі району змогли без перешкод дістатися нового місця розташування міграційної служби.
Графік роботи підрозділу: вівторок 8.00-17.00, середа 9.00-18.00, четвер 8.00-17.00, п’ятниця 9.00-18.00, субота 8.00 – 17.00. Неділя та понеділок – вихідні дні.