Почесне звання України “Мати-героїня” присвоєно ще двом багатодітним жінкам району

5 років ago admin 0

21 грудня 2018 року керівник апарату районної державної адміністрації Сличко І. В. виконав приємну місію – вручив посвідчення про присвоєння почесного звання „Мати-героїня” та нагрудний знак,  багатодітним матерям району, які  народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей,  створили сприятливі умови для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей відповідно до указу Президента України від 07.12.2018 №416/2018,  почесне звання України «Мати-героїня» присвоєно матері п’яти дітей з с. Канора Вячало Наталії Павлівні   та матері п’яти дітей з смт Воловець Гетьманчук Оксані Василівні.

Керівник апарату  районної державної адміністрації та начальник управління соціального захисту населення привітали жінок з присвоєнням почесного звання та побажали  їм здоров’я, благополуччя, родинного тепла та радості від дітей.

Зустріч проходила в невимушеній атмосфері. За чашкою  чаю  Матері-героїні поспілкувалися з керівником апарату та начальником управління соціального захисту населення  районної державної адміністрації та  отримали відповіді на питання, які їх цікавили. 

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

21 грудня 2018 року керівник апарату районної державної адміністрації Сличко І. В. виконав приємну місію – вручив посвідчення про присвоєння …