Учні шкільного лісництва показали майстер-клас із hand-made

5 років ago admin 0

Стрімко наближається Новий рік, а за ним Різдво Христове. Час радості, подарунків і чудес. І щоб свято траплялося у тих, хто його особливо чекає, ужгородські лісівники уже декілька років поспіль організовують майстер-клас з hand-made з виготовлення композицій із живих ялинкових гілок.

Відтак, сьогодні, 21 грудня, учні Кам’яницького шкільного лісництва разом зі школярами робили новорічних композицій із гілочок ялинок та яскравих іграшок своїми руками.

Кожен із учнів зміг долучитися до створення маленького дива і зробити витвір мистецтва на свій смак. Це і різдвяні віночки і композиції на стіл, і навіть ялинкові прикраси з шишок та іграшок, з якими складно конкурувати купованим у магазинах іграшкам.

«Щороку настає пора, коли атмосфера наповнюється передчуттям чогось особливого і святкового. Наближаються новорічно-різдвяні свята — найсвітліші в нашому повсякденному житті. Світ поступово переходить від напруженого ритму буденних днів до приємного передріздвяного шуму і метушні. Новорічні свята, в першу чергу, пов’язані з прикрашанням своїх домівок. І для лісівників Ужгородського держлісгоспу стало доброю традицією виготовлення новорічних прикрас із природних матеріалів, які створюють святкову атмосферу вдома».

«Маленькі декоративні ялинки, різдвяні вінки, красиво оформлені свічки, чудово доповнюють декор або навіть стануть непоганою заміною традиційної ялинки. Особливо приємно те, що ми теж можемо навчитися від юних лісівників робити красу для своєї оселі», – ділиться своїми враженнями учениця 7-А класу Анастасія Куштин.

Стрімко наближається Новий рік, а за ним Різдво Христове. Час радості, подарунків і чудес. І щоб свято траплялося у тих, хто його особливо чекає, ужгородські лісівники […]