Лісівники Закарпаття навчалися охороні праці

5 років ago admin 0

Лісівники Закарпаття навчалися охороні праці. Відповідно до вимог ст. 18 Закону України «Про охорону праці», Типового положення про проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці (НПАОП 0.00-4-12-05) на підприємствах, підпорядкованих Закарпатському обласному управлінню лісового та мисливського господарства, враховуючи рішення комісії оперативного, адміністративно-громадського контролю з охорони праці Держлісагентства від 29.08.18, на виконання наказу начальника протягом листопада-грудня поточного року було проведено навчання з охорони праці. 

Відтак, за словами головного спеціаліста відділу лісових ресурсів та охорони праці Закарпатського ОУЛМГ Василя Герича було організовано та проведено щорічне спеціальне навчання по темам: Законодавство про працю; психологія безпеки праці. Організація роботи з охорони праці; пожежна безпека; гігієна праці і виробнича санітарія. Медичні огляди; надання першої допомоги потерпілим при нещасних випадках; виробничий травматизм і його профілактика. Розслідування та облік нещасних випадків. Правила відшкодування власником шкоди, заподіяної працівникові ушкодження здоров’я, пов’язаним із виконанням трудових обов’язків; техніка безпеки виробничого процесу; електробезпека.

Було створено комісії з перевірки знань з питань охорони праціта здійснено перевірку знання законів, нормативно-правових актів з охорони праці, правила охорони праці посадових осіб підприємств:

лісничих, помічників лісничих, старших майстрів лісу, майстрів лісозаготівель, майстрів лісу та інших посадових осіб структурних підрозділів державних підприємств лісового та мисливського господарства.

Згідно протоколів засідання комісій підприємств, всі працівники пройшли перевірку знань з питань охорони праці

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Лісівники Закарпаття навчалися охороні праці. Відповідно до вимог ст. 18 Закону України «Про охорону праці», Типового положення про проведення навчання та перевірки знань з питань охорони […]