Різдвяний передзвін мовами друзів або подорож у Різдвяну казку

5 років ago admin 0

19 грудня у День святого Миколая „Різдвяний передзвін мовами друзів 2018” зібрав чималу кількість гостей навколо яскраво вбраної ялинки у фойє другого поверху  „ПАДІЮНу”. Особливого шарму святу додав творчий ярмарок та чарівна різдвяна фотозона.

Цього року відділ комунікацій та зв’язків із громадськістю та відділ духовного і творчого розвитку „Джерела” об’єднали свої зусилля і створили справжнє казкове диво для малят та їх батьків.

 

Зустрічала гостей  славна господиня, яка запросила всіх бажаючих до справжнісінького різдвяного ярмарку, на якому можна було придбати смачнючі пряники, домашнє печиво, ялинкові прикраси та інші цікаві рукотворні дрібнички. 

Керівники гуртків англійської, словацької, чеської та угорської мов підготували разом з вихованцями цікаву насичену програму з колядками, щедрівками, новорічними вітаннями та театралізованим дійством. У ході програми дорослим та малятам віщував добрі вісті Віщун, бешкетував Чортик, а тим часом Різдвяний Експрес  „відвозив глядачів у засніжені простори казки”.        

Історія „Попелюшки”,  новорічні вітання, пісні і танці, – а поміж цим, –  гучний звук  імпровізованого потяга тримав увагу глядачів протягом усієї програми. Гарного святкового настрою додали виступи народного художнього колективу студії сучасного танцю „Бліц”, а окрасою свята стала виставка робіт вихованців закладу „Новорічний візерунок”, на якій були представлені роботи на зимову тематику. Прекрасні витвори, виготовлені дитячими ручками, привернули увагу гостей своєю вишуканістю, різноманітністю та додали затишку в атмосферу різдвяного дійства.         

Завершилось свято традиційно – приходом  святого Миколая, який роздав всім присутнім діткам солодкі подарунки. Оскільки Різдво – свято домашнє, саме таку родинну, затишну і теплу атмосферу створили артисти  „ПАДІЮНу” в цей прекрасний день. Батьки та педагоги пишалися  талановитими дітками, а самі малята якнайкраще проявили свої таланти, взяли участь у казці, отримали купу вражень, гарний настрій і солодкі призи від кондитерської компанії „ASA sweats”, яка вже другий рік поспіль є спонсором солодощів на різноманітних заходах „ПАДІЮНу”.