Закарпаття продовжує реалізацію проектів зі створення сучасних центрів надання адміністративних послуг для населення

5 років ago admin 0

В області триває робота, спрямована на збільшення кількості ЦНАПів – своєрідної візитівки місцевої влади, що має за мету створити нову корпоративну культуру, орієнтовану на кожного відвідувача.
На сьогодні в краї успішно надають відповідні адмінпослуги 19 ЦНАПів – як районних, так і міських в окремих населених пунктах.
Протягом останнього часу нові Центри надання адміністративних послуг з’явилися у містах Хуст та Тячів, які функціонують паралельно із районними ЦНАПами при райдержадміністраціях.
Наразі ведуться роботи зі створення прозорої системи надання адміністративних послуг через будівництво сучасного ЦНАПу в с. Тур’ї Ремети Перечинського району. Нова структура відповідатиме потребам населенням та стандартам, визначеним Мінрегіоном.
Закарпатська облдержадміністрація опрацьовує пропозиції від районів області з тим, аби розробити перспективний план розвитку мережі центрів надання адмінпослуг, орієнтований на всебічну доступність до сервісу кожному мешканцю Закарпаття.
Нагадаємо, що головними цілями діяльності ЦНАПів є:
– подолання застарілих стереотипів діяльності державного сектору і формування нового підходу в наданні адміністративних послуг;
– значне спрощення процедури отримання послуг та забезпечення високого рівня сервісу обслуговування, зокрема, за рахунок чітко регламентованих державою вимог до процедур надання адмінпослуг;
– створення сприятливого клімату у взаємодії держави та громадян.

В області триває робота, спрямована на збільшення кількості ЦНАПів – своєрідної візитівки місцевої влади, що має за мету створити …