Рятувальники ліквідували пожежу в магазині автозапчастин, що в Берегові

5 років ago admin 0

19 грудня о 04:00 на номер «101» повідомили про пожежу в будівлі магазину з продажу автомобільних запчастин, що в м. Берегово  на вул. Мукачівській. Пожежу помітила донька власника торговельного закладу, яка мешкає неподалік.

За вказаною адресою було направлено чергові відділення 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово, а також добровольців місцевої пожежної команди с. Дерцен Мукачівського району.

На момент прибуття рятувальників о 04:05, будівля магазину вже майже повністю була охоплена полум’ям. Всередині приміщення, де й виникла пожежа, знаходилося чимало легкозаймистих речовин та матеріалів, що суттєво ускладнювало гасіння. Через велику задимленість працювала ланка газодимозахисної служби. Площа горіння склала близько 200 кв.м.

О 04:57 пожежу було локалізовано, а о 05:16 повністю ліквідовано. Всього у ліквідації пожежі брали участь 20 вогнеборців та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки. Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі та сума заподіяних збитків наразі встановлюються. Хоча вогнем було знищено покрівлю будівлі та наявні для продажу в магазині товари, проте, завдяки професійним та злагодженим діям рятувальників, вдалося врятувати від знищення вогнем приміщення складу, котельні та новобудови магазину. Усі вони знаходилися під одним дахом із знищеним торговельним закладом.

2_n.jpg  3_n.jpg

4_n.jpg  5_n.jpg

6_n.jpg  7_n.jpg

У ДСНС України у Закарпатській області