У Воловці урочисто запалали вогні головної новорічної ялинки

5 років ago admin 0

18 грудня, на центральній площі селища Воловець відбулося урочисте запалення вогнів на головній новорічній ялинці району.

З початком новорічних свят жителів та гостей району  привітали голова районної державної адміністрації Рогова В. Є., голова районної ради Лопіт І. І. та Воловецький селищний голова Попелич М. А. Керівники району побажали усім веселих свят і гарного святкування, а також висловили сподівання, що саме  Святий Миколай Чудотворець оберігатиме всю Україну від незгод та в новому році принесе   у кожну родину  мир, добро, щастя, здоров’я та благополуччя.

Під час заходу Воловецький  селищний голова вручив подарунки переможцям конкурсу на кращу новорічну іграшку зроблену своїми руками, участь в якому взяли учні Воловецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

На урочисте запалення вогнів головної новорічної ялинки району, завітав Святий Миколай  у супроводі своїх помічників. З радістю та захопленням його зустріли всі присутні, а особливо діти, адже він приніс з собою багато подарунків. Після привітань Святого Миколая, під оплески присутніх новорічна ялика запалала яскравими вогнями.

Свято продовжувалось виступами талановитих діток району, іграми, конкурсами, а завершилось воно  святковими феєрверками.

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

18 грудня, на центральній площі селища Воловець відбулося урочисте запалення вогнів на головній новорічній ялинці району. З початком новорічних свят …