Іршавщина. Контору лісництва капітально оновлюють (ВІДЕО)

5 років ago admin 0

Довжанське лісомисливське господарство проводить реконструкцію контори Довжанського лісництва. Протягом цього року лісівниками було ініційовано капітальний ремонт будівлі, який розпочали з даху. Подбали й про енергозбереження, замінивши застарілі вікна та двері.

В рамках реконструкції, було також замінено систему водопостачання та водовідведення, облаштовані кімнати відпочинку. Загалом на території Довжанського лісомисливгоспу розташовані шість лісництв, будівлі чотирьох з яких пройшли, або ж проходять реконструкцію.

На черзі капітального ремонту, контори двох лісництв, в планах яких не тільки реконструкція, але й оптимізація будівель. Також з нового року підприємством вводиться в експлуатацію мисливський будинок, який знаходиться на території Лисичівського лісництва.

 

Довжанське лісомисливське господарство проводить реконструкцію контори Довжанського лісництва. Протягом цього року лісівниками було ініційовано капітальний ремонт будівлі, який розпочали з даху. Подбали й про енергозбереження, замінивши […]