В Ужгороді провели семінар для державних реєстраторів

5 років ago admin 0

11-12 грудня в Ужгороді проходив семінар, у якому на запрошення Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області взяли участь і державні реєстратори відділів державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців і речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень виконавчого комітету Ужгородської міської ради.

Розглянули найбільш типові недоліки й порушення при державній реєстрації, а також основні аспекти Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», практику застосування Закону України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю» у проведенні реєстраційних дій. Крім того, на семінарі обговорили нововведення у законодавстві, наголосили на неухильному дотриманні порядку і строків державної реєстрації, якості надання адміністративних послуг у сфері реєстрації бізнесу та власності.

Також представники Закарпатської філії Державного підприємства «Національні інформаційні системи» презентували оновлений Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, який запрацює вже у січні 2019 року.

1 of 3