Ужгородські рятувальники навчали краян уникати пожеж

5 років ago admin 0

11 грудня працівниками Ужгородського підрозділу проведено чергове пожежно-профілактичне відпрацювання населеного пункту. Цього разу об’єктом уваги стало село Кам’яниця, де проживає майже 2 тисячі осіб.

Спочатку фахівці ДСНС провели ознайомлювальну нараду у сільській раді, де поінформували депутатів селищної громади та керівників місцевих установ про стан з пожежами на території району та надали методичну допомогу в організації навчання населення правилам пожежної безпеки на робочому місці та за місцем проживання селян.

Далі здійснили подворовий обхід житлового сектора. Так, фахівці пожежної справи розповідали місцевому населенню як треба поводитися, щоб уникнути біди, й навчали правильним діям на випадок виникнення пожежі. Рейдова група також акцентувала свою увагу на дворогосподарствах соціально незахищених верств населення: літні люди, хворі, одинокі громадяни та ті, що входять до так званої групи ризику, котрі, за певних обставин, опинилися за межею бідності й питання забезпечення пожежної безпеки власних помешкань у них стоять далеко не на першому місті. Також працівники ДСНС побували й в місцевій школі І-ІІІ ступенів, де поспілкувалась із дітьми третього класу на тему безпеки життєдіяльності. Зокрема, в ході зустрічі фахівці розповіли молодому поколінню про небезпеку вогняної стихії та нагадали основні правила пожежної безпеки, яких потрібно неухильно дотримуватися в побуті.

Кожному учаснику заходу були роздані тематичні листівки застережливого характеру.

2.jpg   

 

 

3.jpg

 

1.jpg

 

4.jpg

 

У ДСНС України у Закарпатській області