Лісівники Закарпаття нагадують: сплатив аліменти – полюй спокійно

5 років ago admin 0

Юридична служба Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства нагадує любителям полювання, що відповідно до п.4 ч.9 ст.71 Закону України «про виконавче провадження» за наявності заборгованості зі сплати аліментів, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за чотири місяці, державний виконавець виносить вмотивовані постанови про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві полювання – до погашення заборгованості зі сплати аліментів у повному обсязі.

Протягом 2018 року до управління надійшло 2147 постанов державних виконавчих служб щодо обмеження фізичних осіб у праві полювання у зв’язку з наявністю заборгованості по сплаті аліментів.

Особи щодо яких винесено вказані постанови не мають змоги отримати мисливський квиток та/або контрольної картки обліку добутої дичини та порушень правил полювання.

        

Юридична служба Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства нагадує любителям полювання, що відповідно до п.4 ч.9 ст.71 Закону України «про виконавче провадження» за наявності заборгованості […]