Уже 13 років на сторожі безпеки закарпатців стоїть Аварійно-рятувальний загін спецпризначення (+відео)

5 років ago admin 0

Аварійно-рятувальний загін – це високомобільний та багатофункціональний підрозділ Управління ДСНС України у Закарпатській області. Його працівники виїжджають на ліквідацію різного роду надзвичайних подій та ситуацій природного чи техногенного характеру. Серед них: ліквідація наслідків дорожньо-транспортних пригод, підтоплень населених пунктів та наслідків буревіїв, очистка місцевості від вибухонебезпечних предметів, забезпечення хімічного та бактеріологічного захисту населених пунктів області, порятунок людей у горах та на воді тощо. Окрім цього чимало його працівників виконують завдання за призначенням в умовах проведення операції об’єднаних сил на Сході України.

І сьогодні, 29 листопада, на території цього підрозділу ДСНС Закарпаття відбулися урочистості з нагоди відзначення 13-ї річниці з дня його створення.

Вітати рятувальників прийшли багато друзів, колег та ветеранів рятувальної справи.

У вітальному слові начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак побажав рятувальникам доброго здоров`я, життєвих гараздів та успіхів у праці на благо рідного Закарпаття та вручив найкращим з кращих нагороди, грамоти та чергові спеціальні звання.

“Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення залишається тією службою, що миттєво приходить на допомогу незалежно від характеру загрози. Також приємно констатувати, що наші рятувальники з будь-яких екстремальних ситуацій повертаються переможцями, демонструючи численні факти мужності та звитяги, готовності прийти на допомогу тим, хто її потребує», – наголосив у своїй вітальній промові  начальник У ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак.

 

У ДСНС України у Закарпатській області

 

Изображение 140.jpgИзображение 123.jpg

Изображение 117.jpgИзображение 163.jpg

Изображение 168.jpgИзображение 078.jpg