Чотирьох людей, з яких троє – діти, з ознаками отруєння госпіталізовано до лікувальних закладів

5 років ago admin 0

Два випадки госпіталізації чотирьох людей з попереднім діагнозом – отруєння, зареєстровано 02 грудня в містах Ужгород та Мукачево.

Так, о 14:18  в оперативно-рятувальну службу Мукачівського району надійшло повідомлення  від чергового лікаря Мукачівської Центральної районної лікарні про госпіталізацію двох мешканців вул. Індустріальна, що в м. Мукачево. У 27-річної  матері та її 5-річного сина лікарі діагностували отруєння. На даний час жінка перебуває в терапевтичному відділенні Мукачівської ЦРЛ. Її стан задовільний, а ось за життя дитини борються лікарі реанімаційного відділення Закарпатської обласної дитячої лікарні. На даний час стан хлопчика лікарі вважають важким.

О 16:25 ще одне повідомлення про отруєння людей в рятувальну службу  надійшло з Ужгородської міської дитячої лікарні. Через погіршення самопочуття до лікувального закладу було доставлено  34-річну жительку м. Ужгород та її 7-мирічного сина й 4-рирічну доньку. Після проведеного обстеження жінка від госпіталізації відмовилася. Діти знаходяться в реанімаційному відділенні Ужгородської  міської дитячої клінічної лікарні під наглядом лікарів. Їх стан  медики кваліфікують як середньої важкості.

Підрозділи ДСНС області на дані події не залучалися.

Обставини отруєння людей та природу їх походження з’ясовують правоохоронні органи.

У ДСНС України у Закарпатській області