На Міжгірщині молилися за мир на Україні та за своїх героїв

5 років ago admin 0

У Міжгір’ї на подвір’ї подружжя Оксани та Олега Маслеїв, які проживають по вул. Дружби, рік тому був освячений хрест. Ініціатором встановлення кряжу став чоловік, який працює водієм ДП “Міжгірське лісове господарство”.

48-річному керманичу автомобіля судилося стати учасником АТО майже на самому початку відкритої агресії Кремля проти України. Перебуваючи у Дебальцеві, він достеменно переконався, що таке війна і якою ціною вона дається справжнім патріотам, які мужньо захищають територіальну цілісність своєї держави. Це й головним чином спонукало Олега благоустроїти святе місце, аби вшанувати бойових побратимів у такий спосіб.

Цього тижня тут був проведений молебень з парастасом настоятелем Петропавлівської церкви Євгенієм Доброю з участю прихожан. Присутні помолилися як за здоров’я хоробрих захисників Вітчизни, так і за мир у нашій державі. Ця подія особливо актуальна в цей час, коли російські війська захопили три судна ВМС України у Керченській протоці та вимушено введено воєнний стан в областях, розташованих вздовж російського кордону.

У Міжгір’ї на подвір’ї подружжя Оксани та Олега Маслеїв, які проживають по вул. Дружби, рік тому був освячений хрест. Ініціатором встановлення кряжу став чоловік, який працює […]