Заходи, приурочені до Дня Гідності та Свободи відбулися на Хустщині

5 років ago admin 0

121 листопада цього року українці відзначають 5-річчя громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності.

Це свято з’явилося для того, щоб донести до сучасних і майбутніх поколінь об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також для вшанування патріотизму і мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів України та її європейського вибору.

Сьогодні, в Хустській районній бібліотеці, для учнівської молоді загальноосвітньої школи № 4, пройшов профінформаційний захід, приурочений цій даті.

Учасники виїзного профуроку, за допомогою працівників бібліотеки, поринули у спогади про буремні події 2004 року – Помаранчеву революцію, яка була Святом Свободи та Революцію Гідності 2013-2014 років. Хвилиною мовчання було вшанувано пам’ять Героїв, які ціною власного життя пробудили у свого народу почуття патріотизму та гідності.

У спілкуванні зі старшокласниками взяла участь і провідний фахівець з профорієнтації Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості Олеся Сивак.

Хустський МРЦЗ

2 3 4