Виноградівські лісівники «протестувалися» з питань охорони праці

5 років ago admin 0

Державним підприємством «Виноградівське лісове господарство» проведено щорічне спеціальне навчання та перевірка знань з питань охорони праці відповідно до наказу №82 від 09.11.2018 року.

Впродовж 15-26 листопада під час проведення навчань розглянуто 9 тем згідно тематичного плану: загальні положення; законодавство про працю; психологія безпеки праці, організація роботи з охорони праці; пожежна безпека; електробезпека; гігієна праці і виробнича санітарія, медичні огляди; надання першої допомоги потерпілим при нещасних випадках; виробничий травматизм і його профілактика; техніка безпеки виробничого процесу.

Навчання та перевірку знань проведено серед посадових осіб підприємства: лісничих, помічників лісничих, майстрів на лісозаготівельних роботах, майстрів лісу (всього – 11 осіб).

27 листопада Комісією з перевірки знань з питань охорони праці на ДП «Виноградівський лісгосп» у складі директора підприємства В. Агія, провідного інженера з ОП С. Гаджеги, головного спеціаліста відділу лісових ресурсів та охорони праці Закарпатського ОУЛМГ В. Герича, головного лісничого Д. Зейкана, провідного інженера лісового господарства – голови первинної профспілкової організації В. Токача та начальника лісозаготівельної дільниці М. Шутки перевірено знання законів, нормативно-правових актів з охорони праці, правил охорони праці для працівників лісового господарства та лісової промисловості працівниками лісгоспу.

Відповідно до протоколу засідання Комісії, всі працівники пройшли перевірку знань з питань охорони праці.

Державним підприємством «Виноградівське лісове господарство» проведено щорічне спеціальне навчання та перевірка знань з питань охорони праці відповідно до наказу №82 від 09.11.2018 року. Впродовж 15-26 листопада […]