У Воловці пройшло навчання працівників культури

5 років ago admin 0

19 листопада 2018 працівники культури Воловецького району проводили районний семінар завдяки гранту від Українського культурного фонду.  Районний семінар було проведено викладачами та студентами КВНЗ «Ужгородський коледж культури і мистецтв» Закарпатської обласної ради у рамках проекту  «Гра вчить жити і творити» – відкритий обласний фестиваль ігрових програм «Грайлик». Працівники культури Воловецького району знайомилися з наступними питаннями семінару:

«Сценарій-основа масового заходу та робота над сценарієм розважально-ігрових програм» – майстер-клас проводила викладач вищої категорії Ужгородського коледжу культури і мистецтв Василик Г.С.

«Використання народних традицій при проведенні розважально- ігрових програм» – з цією темою виступала викладач-методист Ужгородського коледжу культури і мистецтв  Кучмаш В.О.

«Робота сценариста та режисера над музичним оформленням  сюжетно-ігрових програм» – з такою темою виступала викладач вищої категорії Ужгородського коледжу культури і мистецтв, Заслужений працівник культури України Сівак Є.М.

«Робота ведучого у розважально-ігрових програмах» – майстер-клас проводила викладач-методист Ужгородського коледжу культури і мистецтв Тищук В.В.

«Використання хореографії при проведенні сюжетно-ігрових програм» – майстер-клас проводила викладач-методист Ужгородського коледжу культури і мистецтв Бабяк Є.Я. Ця частина семінару пройшла активно та весело.

Про роботу над декоративно-художнім оформленням та  виготовленням і  використанням реквізиту в розважально-ігрових програмах  на майстер-класі  знайомила  викладач-методист Ужгородського коледжу культури і мистецтв, Заслужений працівник культури України Ухач Л.І.

Проведено практичний показ ігрової  програми  «Граємося цілий рік», який провели студенти  Ужгородського коледжу культури і мистецтв (Керівник Ухач Л.І.), який також викликав багато емоцій.

Підсумок семінару та подяку викладачам та студентам коледжу висловила начальник відділу культури і туризму Воловецької РДА Хміль Валентина Юріївна.

 Учасники семінару   написали свої враження про семінар, заповнивши анкети . Відділ культури Воловецької РДА від імені працівників культури району дякує Українському культурному фонду за надану можливість організації коледжем культури районного семінару. Такий семінар потрібний, змістовний і цікавий.

В. Хміль, начальник відділу

культури і туризму Воловецької РДА

19 листопада 2018 працівники культури Воловецького району проводили районний семінар завдяки гранту від Українського культурного фонду.  Районний семінар було …