Закарпатські рятувальники вчать людей як не зазнати вогняної біди взимку

5 років ago admin 0

З настанням осінньо-зимового періоду значно зростає небезпека виникнення пожеж у побуті. Найчастіше це відбувається внаслідок порушення правила пожежної безпеки при експлуатації електрообігрівальних приладів та експлуатації опалювальних печей, а також внаслідок необережного поводження з вогнем, в тому числі при курінні. Аби не допустити трагічних випадків у оселях громадян, сьогодні, 14 листопада, у трьох районах Закарпаття, рятувальники провели профілактичні заходи.

Надзвичайники Іршавського підрозділу здійснили профілактичне відпрацювання серед мешканців Вільхівської сільської ради. Під пильне око рятувальників, крім жителів населеного пункту, потрапили і працівники місцевого готельно-ресторанного комплексу. Тут, фахівці ДСНС надали рекомендації щодо підтримання належного протипожежного стану у службових приміщеннях та нагадали правила безпеки у побуті. Також, наголошували не використовувати електрообігрівальні прилади для сушіння одягу та інших матеріалів, обмежити доступ дітей до нагрівальних приладів.

Мукачівські ж рятувальники наголос зробили на закладах торгівлі, що розташовані у місті. Майже у кожному, співробітники екстреної служби, звернули увагу на належному утриманні засобів пожежегасіння та запасних виходів. Фахівці Служби порятунку «101» радили не вмикати одночасно багато електроприладів у подовжувач, адже електромережа може не витримати перевантаження.

Крім цього провели бесіди з працівниками, щодо дотримання правил пожежної безпеки в осінньо-зимовий період. А от виноградівські рятувальники здійснили рейд серед жителів села Пийтерфолво. Під час заходу  було проведено бесіди з населенням, щодо дотримання правил пожежної безпеки при експлуатації газових приладів й пічного опалення. По завершенню профілактичних заходів бійці ДСНС вручили всім листівки з роз’ясненням основних правил безпеки життєдіяльності.

  

У ДСНС України у Закарпатській області

1.jpg2_n.jpg

5_o.jpg3_n.jpg

6_o.jpg24.jpg