Управління культури, молоді і спорту Хустської міської ради інформує:

5 років ago admin 0

IMG_8701«Хустяночка» виборола два перші місця у V-му Всеукраїнському фестивалі-конкурсі народної та сучасної хореографії «Осінній листопад – 2018»

10 листопада 2018 року у Львові пройшов V-й Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної та сучасної хореографії «Осінній листопад – 2018», в якому взяли участь 50 колективів з різних областей України. Метою фестивалю-конкурсу є підтримка та розвиток танцювального мистецтва в Україні, відкриття нових талантів.

46 учнів зведеного дитячого зразкового хореографічного ансамблю «Хустяночка» управління культури, молоді і спорту Хустської міської ради під керівництвом Заслуженого працівника культури України Ірини Гнепи, винесли на суд поважного журі, яке очолював голова Львівського обласного відділення

Національної хореографічної спілки України Побєда Харісов, три цікаві хореографічні композиції: «Це – моя Земля, це – моя Країна!» у виконанні змішаної групи, «Танцюймо, бойки!» у виконанні середньої групи і дитячий мюзикл «Дін-дон тьотя Поля» у виконанні молодшої групи ансамблю.

Журі, в якому працювали заслужений артист України Володимир Городицький, голова молодіжно-дитячої організації «Майбутнє дітям» Валерій Бернацький, заслужений діяч естрадно-циркового мистецтва Наталія Добинда, директор Львівської художньої майстерні з виготовлення сценічних костюмів Олена Лисякова та відмінник освіти України Олексій Боровницький, на конкурсі переглянуло 120 постановок і з-поміж усіх два перші місця призначило юним вихованцям «Хустяночки» за дитячий мюзикл «Дін-дон тьотя Поля» і за бойківські танки.

Своєю перемогою дитячий зразковий ансамбль танцю «Хустяночка» знову показав високий рівень підготовки і майстерності, який учні здобувають на уроках Заслуженого працівника культури України, викладача Школи мистецтв міста Хуст Ірини Гнепи.

Батьки і учні дякують Ірині Еристатівні за прекрасну екскурсію містом Лева і висловлюють слова вдячності міській раді за фінансове забезпечення поїздки на конкурс.

Начальник управління культури, молоді і спорту

Хустської міської ради Володимир Власюк

IMG_8699 IMG_8702 IMG_8703