Петро Грицик дослухався до кожного, хто прийшов на особистий прийом громадян

5 років ago admin 0

Сьогодні, 14 листопада, свій особистий прийом громадян провів заступник голови облради Петро Грицик, до якого зі своїми скаргами, проблемами, болем та надією на вирішення нагальних питань два десятки краян з різних районів Закарпаття. В основному це малозабезпечені люди, серед яких: пенсіонери, особи з інвалідністю, ветерани праці, тимчасово переміщені із окупованих територій.

Більша частина порушених питань стосувалися надання матеріальної допомоги для вирішення побутових проблем, не змоги оплатити комунальні послуги, придбання ліків та необхідних лікарських засобів, як для себе, так і для важкохворих членів сім’ї.

Так, пенсіонерка із Дебальцева проживає в Ужгороді із 2015 року, разом із чоловіком винаймають квартиру, та у зв’язку із подорожчанням комунальних послуг, грошей не вистачає на придбання найнеобхідніших ліків. Петро Васильович уважно вислухав жінку, дав пораду та пообіцяв, відповідно до встановленого порядку, надати матеріальну допомогу.

А молода переселенка із Луганська теж переживає про свої можливості щодо оплати житла й тепла у зимовий період. Адже мінімальної заробітної плати на швейному підприємстві навряд чи вистачить оплатити значні рахунки за «комуналку». Петро Грицик пообіцяв розглянути її звернення позитивно. Водночас, надав жінці поради щодо можливого працевлаштування, розповів про інші підприємства області, де можна не тільки краще заробляти, а й побудувати успішну кар’єру чи із часом започаткувати свою власну справу.

Підбивши підсумки прийому, Петро Васильович дав відповідні доручення працівникам виконавчого апарату щодо позитивного вирішення всіх звернень з клопотанням у відповідні обласні та районні установи.

– На жаль, кожного разу приходять із своїми наболілими проблемами все більше краян, і не тільки з обласного центру, а й з найвіддаленіших куточків Закарпаття. Керівництво облради докладає максимум зусиль, аби кожне звернення не залишалося поза увагою, особливо коли йде мова про збереження здоров’я людини. Відрадно те, що іноді просто порада чи приємна розмова здатна розтопити серце людини, посіяти оптимізм та бажання долати життєві перешкоди,- зауважив Петро Грицик.

Прес-служба Закарпатської облради

01
02
03