До уваги мешканців району!

5 років ago admin 0
 


alt

У сьогоднішній складний для України час із тривогою у серцях ми з вами зустрічаємо кожен день. Всі разом складаємо руки у молитві до Бога, просимо миру і спокою українській землі, українському народу.


Звертаємося до Вас з надією на підтримку та допомогу! Разом з вами вже восьмий рік поспіль підтримуємо родини нашого району, до яких постукала невимовна трагедія–онкологічне захворювання у дитини.     
                       

Переконливо просимо кожного з вас не бути байдужим, підтримати діток, який уразило онкологічне захворювання, не відвертатися від цієї біди.  За інформацією районного онколога станом на зараз на обліку з новоутвореннями находиться 11 дітей. На превеликий жаль доводиться констатувати, що рак забрав життя п’ятирічної дівчинки в липні 2017 році, а у 2014 перестало битися сердечко дев’ятирічного хлопчика, цього року ще одна втрата восьмирічного хлопчика.                              

Тому намагаємося достукатися до кожного з вас. Звертаємося до кожної християнської родини і просимо Вас дослухатися до нашого прохання, долучитися і підтримати сім’ї, котрих спіткало горе, сім’ї, у котрих діти страждають на онкозахворювання. Ці дітки заслуговують на щасливе і безтурботне дитинство.

Тільки так, всі разом ми зможемо врятувати ці маленькі життя!!!

 

Акція “Розтопи своє серце – допоможемо дітям разом” триватиме чотири тижні. Підсумок буде оголошено на благодійному концерті 02 грудня, о 17.00 у залі Іршавського районного Будинку культури. Зібрані кошти будуть вручені родинам хворих дітей.

Переконливо просимо, кошти зібрані колективом, принести у цей день, або ж до 02.12.2017 передати їх організаторам.

Зі щирою повагою та глибокими сподіваннями на співпрацю заради порятунку дитячих життів.

                                                                               Організаційний комітет.

 

 

 

Будь-яку інформацію можна уточнити за номером телефону:

097 90 71 180 – Юрій, 050 690 50 13 – Зора.