ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ ТА АМАТОРИ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА!

5 років ago admin 0
alt

Культура – простір, в якому проходить все життя людини від народження до смерті”. М.В.Попович

Раніше Всеукраїнський день працівників культури і аматорів народного мистецтва відзначався в Україні 23 березня. Ця дата була встановлена в березні 2000 року Указом Президента України № 484/2000, враховуючи вагомий внесок працівників культури та аматорів у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно просвітницьку діяльність. З 2012 року, згідно Указу Президента України Віктора Януковича від 30 грудня 2011 № 1209/2011 “Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят” цей день став відзначатися в третю неділю травня і отримав назву “Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва”. З 2014-го року, відповідно до Указу Президента України від 30 грудня 2013-го року № 717/2013, цей День став відзначатися 9-го листопада, спільно з Днем української писемності та мови.

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди вашого професійногосвята!Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі,  а разом з тим, своєю плідною творчою  працею та силою духу  звеличуєте рідну Україну!

         Ваш творчий внесок у розвиток національної культури, щоденна подвижницька праця на ниві української культури заслуговує на слова щирої вдячності! Сподіваюсь і вірю, що це свято подарує вам душевну злагоду, натхнення в роботі заради утвердження на землі ідеалів добра, любові і краси! Низький уклін за вашу святу місію – зберігати, творити та примножувати національну культуру.   

   Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях! 

З повагою,

голова райдержадміністрації                                     Олександр Горін