Національний урок безпеки з подарунками та приємними несподіванками завітав до ужгородських школярів (+фото, відео)

5 років ago admin 0

Національний урок безпеки крокує Україною. І сьогодні, 9 листопада, заходи відбулись на Закарпатті в Ужгородській ЗОШ №3 з поглибленим вивченням англійської мови.

Під час уроку рятувальники ознайомили першокласників з правилами безпеки та нагадали, як себе поводити у  разі виникнення тієї, чи іншої надзвичайної ситуації. Також розповіли дітям про небезпеку пустощів із вогнем, адже через свою допитливість малеча підпадає під так звану «категорію ризику», і, в пошуках незнаного, часто спричиняють небезпечні ситуації, або стають їх жертвами. Тож попередити їх про загрози, ознайомити з першочерговими діями з ліквідації надзвичайних ситуацій та правилами порятунку здоров’я і життя – це головна мета рятувальників.

На завершення теоретичної частини діти переглянули мультфільм про правила безпечної поведінки у побуті «Фокс і Трот поспішають на допомогу» та всі отримали подарунки від соціальних партнерів заходу.

Далі на  дітлахів чекав сюрприз: на подвір’я їхнього навчального закладу в’їхав справжній біло-червоний пожежний автомобіль. І тут вже рятувальники продемонстрували учням всю свою бойову міць. Малечі показали обладнання, що використовується у бойовій практиці рятувальниками, ну і, звісно, повеселили дітлахів показовими виступами та надали можливість самостійно спробувати загасити умовне загорання та роздивитись гідравлічний інструмент, яким користуються при ліквідації надзвичайних подій.

 

У ДСНС України у Закарпатській області

ФОТОАЛЬБОМ

_DSC0530 копия.jpg_DSC0555 копия.jpg

_DSC0574 копия.jpg_DSC0568 копия.jpg

_DSC0606 копия.jpg_DSC0649 копия.jpg

_DSC0653 копия.jpg_DSC0724 копия.jpg

20181109_111701 копия.jpg20181109_111717 копия.jpg