Міст до професійної освіти

5 років ago admin 0

inst 1

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти та заклади професійної (професійно-технічної) освіти області продовжують співпрацювати з науковими установами України.

Гете-Інститутом в Україні та Інститутом професійно-технічної освіти Національної Академії педагогічних наук України у рамках проекту „Міст до професійної освіти” організовуються щорічно для викладачів німецької мови закладів професійної (професійно-технічної) освіти регіонів України інформаційні заходи, а для учнів і студентів, які вивчають німецьку мову, третій рік поспіль – різні конкурси.

Мета заходів – підвищення рівня кваліфікації викладачів та мотивації до вивчення учнями німецької мови за професійним спрямуванням,проведення Українсько-німецького року мов 2017/2018.

Цьогоріч професійну освіту Закарпаття представляла в Києві Крістіна Баганич, учениця другого курсу (професія: секретар керівника (організації, підприємства, установи), оператор комп’ютерного набору) ВПУ № 3 м. Мукачево, яка з 1 березня по 30 квітня (2018 року) була учасницею конкурсу „Моє резюме: знято!” (викладач німецької мови Загребельна Наталія Анатоліївна).

За результатами першого етапу конкурсу учениця увійшла до перших 15 найкращих учасників та виграла поїздку до Києва для участі у симуляційній грі Assessment-Center.

У червні 2018 року Загребельна Н.А. у рамках проекту «Міст до професійної освіти в Німеччині» брала участь у триденному семінарі для викладачів німецької мови, що відбувся у м. Києві, мета якого – підготовка учнів до другого етапу конкурсу.

17 жовтня Крістіна Баганич узяла участь у симуляційній грі Assessment-Center – ІІ етапі конкурсу „Моє резюме: знято”, завданням якого було проходження співбесіди німецькою мовою для прийняття учня на практику. Крістіна гідно представила професійну освіту області, за результатами конкурсу посіла призове 5 місце та отримала у подарунок безкоштовний онлайн-курс вивчення німецької мови.

Вітаємо з перемогою, бажаємо натхнення, творчих успіхів та нових злетів!

Навчально-методичний центр

професійно-технічної освіти

у Закарпатській області

inst 2