Обговорили проведення у районі Дня Гідності і Свободи та Дня пам’яті жертв Голодоморів

5 років ago admin 0
   alt7 листопада,  в Іршавській РДА відбулося засідання оргкомітету підготовки та відзначення в районі Дня Гідності і Свободи та Дня пам’яті жертв Голодоморів.

    Члени оргкомітету обговорили дати та формат проведення заходів до цих пам’ятних дат.alt 

Заплановано, що День Гідності та Свободи вшановуватимуть 21 листопада о 14.00 к.ч. за участі керівництва району та міста, правоохоронних та силових структур, ветеранських організацій, учнівської молоді, громадськості, учасників АТО, духовенства проводитиметься покладання квітів до пам’ятного знаку Борцям за Свободу та  Незалежність, Героям Небесної Сотні та загиблим в АТО, після чого буде проведено екуменічну панахиду.

    День пам’яті жертв Голодоморів вшановуватимуть 24 листопада о 11.00 к.ч.  В м. Іршава біля пам’ятного знаку жертвам Голодомору 1932-1933 років на території храму Святителя Василія Великого, що по вул. Набережна, відбудеться мітинг-реквієм.

   Під час мітингу присутні долучаться до загальнонаціональної хвилини мовчання та вшанують пам’ять заморених голодом покладанням жалобних вінків з житніх та пшеничних колосків, запалять  свічки пам’яті.