Міжгірські рятувальники навчали мешканців села Нижній Студений, як безпечно зимувати

5 років ago admin 0

В умовах осінньо-зимового періоду ситуація з пожежами та загибеллю людей на них постає особливо гостро. Тож, профілактика виникнення загорань у житловому секторі є невід’ємною частиною роботи рятувальників.

1 листопада міжгірські рятувальники провели пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору с. Нижній Студений.

Захід розпочався з наради, за участі голови та депутатського корпусу в будівлі сільської ради. Рятувальники проінформували присутніх про стан з пожежами на території району, також ознайомили їх з основними правилами поведінки під час виникнення різного роду надзвичайних ситуацій. Окремо зупинилися і на забезпеченні пожежної безпеки в закладах та установах, що розташовані на території населеного пункту.

Далі, за традицією, розпочали подворовий обхід громадян. У ході спілкування з місцевими мешканцями фахівці ДСНС звертали увагу на дотриманні правил поведінки з електричними обігрівачами та газовими приладами, а також як уникнути пожежі через пічне опалення. Рейдова група також побувала і в місцевій амбулаторії, де нагадала основні дії у разі виникнення пожежі у приміщеннях. Усім учасникам заходу вручено листівки застережливого характеру.

1.jpg 2.jpg

 

 

3.jpg 4.jpg

 

5.jpg

 

У ДСНС України у Закарпатській області