Анонс. Змагання

5 років ago admin 0


У вівторок, 6 листопада, у Міжгірї  відбудеться ІІ –й обласний чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги. Минулого року саме бригада медиків цього гірського регіону виборола перемогу на перших обласних змаганнях.


14 бригад екстреної медичної допомоги покажуть свою підготовку та професіоналізм, позмагавшись у 5 номінаціях, зокрема «Інтелектуал», що передбає теоретичні тести для лікарів та фельдшерів, «Супергонщик» – майстерність керування каретою «швидкої». Також медикам змоделюють несподівані ситуації про деталі, особливості та завдання яких, вони не будуть попереджені заздалегідь. 


Урочисте відкриття другого обласного чемпіонату бригад екстреної медичної допомоги відбудеться о 10.00 на площі перед Міжгірською РДА (смт. Міжгір’я, вул. Шевченка, 97) .


 


P.S. Нагадуємо, що цього року бригада екстреної медичної допомоги із Закарпаття перемогла у загальноукраїнському чемпіонаті «Черкаське медичне ралі – 2018»  і вже наступного року збиратиме найкращих фахівців з усієї країни для участі в медичному екстримі «Закарпатське медичне ралі»