У неділю "шерегіївці" зіграють першу прем’єру нового театрального сезону

5 років ago admin 0

4.1128 жовтня Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв розпочав 73-ій театральний сезон. А вже 4 листопада відбудеться перша прем’єра нового сезону.

О 18.30 на глядачів чекає музична вистава “П’єса для метеликів з оркестром” у постановці Михайла Мільмейстера. Ідея спектаклю належить театральному концертмейстеру Тетяні Булановій, яка запропонувала створити виставу для дітей про музику. Адже багато хто з дітлахів не розуміє її і не хоче навчатись у музичній школі. П’єсу про подорож у чарівне королівство музики написала Хава Ейзель-Валаамова, котра вже має досвід співпраці з Михайлом Мільмейстером – удвох вони створили музично-історичну феєрію “Моя чарівна Естер”, що йде на сцені облмуздрамтеатру.

“П’єса для метеликів з оркестром” стане незвичною для ужгородців: музиканти театрального оркестру виступатимуть у ролі акторів і зображатимуть на сцені свої інструменти. Вистава вийшла за межі суто дитячої і є цікавою та пізнавальною навіть для дорослого глядача. Тому режисер Михайло Мільмейстер означив нову постановку як виставу для родинного перегляду.