Що зроблено і придбано для ужгородських міських медичних закладів за 9 місяців цього року

5 років ago admin 0

За 9 місяців цього року для сімейних лікарів ужгородських амбулаторій закупили діагностичні прилади: пульсоксиметри, пікфлуометри, для кабінетів амбулаторій ЗПСМ – ваги для дорослих та дітей, пеленальні столики, ростоміри дитячі, загалом на 124 тис. грн.

Також відповідно до програми “Зміцнення матеріально-технічної бази міського центру первинної медико-санітарної допомоги на 2016-2020 роки” (рішення VIII сесії VІІ скликання Ужгородської міської ради 29.11.2016 № 443) для обслуговування ужгородців сімейними лікарями  придбали легковий автомобіль.

Для міського пологового будинку купили хірургічний лапароскопічний інструментарій, а для міської поліклініки виділили кошти на 3 стабілізатори напруги для захисту від перепадів електроенергії двох дороговартісних апратів УЗД та гастровідеоколоноскопа, на придбання сучасного обладнання – аналізатора сечі біохімічного, дерматоскопа, коагулометера.

На завершальному етапі капітальний ремонт І поверху міської дитячої клінічної лікарні, для клінічної лабораторії цього медичного закладу придбали холодильник.

Закінчено поточний ремонт гастроентерологічного відділення центральної міської клінічної лікарні, з міського бюджету на це було виділено 334,6 тис. грн. Зроблено також ремонт із заміною вікон у паталогоанатомічному відділенні. 300 тис. грн. виділено на ремонт ехокардіоскопа із заміною запчастин.