Закарпатський митник взяв участь у відомому на весь світ турнірі з тріатлону IRONMAN (ФОТО)

5 років ago admin 0

Сергій Михайлицький – начальник митного поста «Малий Березний» Закарпатської митниці ДФС взяв участь в турнірі з тріатлону IRONMAN, який проходив в м. Барселона, Іспанія.

Спортсмен мав пропливти 3,8 км у відкритій воді на Середземному морі, проїхати на велосипеді 180 км та пробігти 42,2 км на набережній Пінеда де Мар і Калелла. Відтак Сергій Михайлицький за підсумком гонки, подолав 226 км за 12 годин 31 хвилину 54 секунди, проплив митник необхідну відстань за 1 годину 7 хвилин 42 секунди, проїхав на велосипеді за 6 годин 27 хвилин 6 секунд та пробіг за 4 години 34 хвилини 1 секунду.

– Тріатлоном займаюсь вже чотири роки, це вже другі подібні змагання для мене. Тренуюсь щодня: бігаю 15 км, плаваю мінімум 3 км, долаю 40 км на велосипеді. Звичайно, що не все одразу. Інколи поєдную плавання та катання на велосипеді, – розповідає Сергій Михайлицький.

За словами атлета, для того щоб підготуватись до подібного турніру потрібно близько двох років тренувань.

– Подолати 226 км може кожен, хто має велике бажання. Я не ставив перед собою ціль перемогти чи здобути перше місце – долав кожен кілометр, незважаючи чи це плавання, біг, велосипед чітко контролюючи і розподіляючи власні сили. Запрошую всіх до здорового способу життя, не чекайте на «понеділок» і не відкладайте заняття спортом на потім, і можливо наступного року саме ви станете «Залізною людиною», яка подолала 226 км, – зазначає Сергій Михайлицький.

У мріях начальника митного поста на наступний рік – участь у водному запливі OCEANMAN.

Зауважимо, що цьогоріч у турнірі IRONMAN в Барселоні взяли участь понад 3 тис. атлетів у різних категоріях.

ДФС у Закарпатській області