ПРОДОВЖУЄТЬСЯ УТЕПЛЕННЯ БУДІВЛІ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

5 років ago admin 0



 

   23 жовтня 2018 року  продовжуються ремонтні роботи по утепленню фасадів адміністративної будівлі селищної ради.

   На сторінках сайту повідомлялося, що вказані роботи було розпочато 8 вересня поточного року. На даний час завершено утеплення фронтального південного фасаду і розпочато роботи по утепленню бокового східного.

   З року в рік зростають ціни на енергоносії, відповідно доводиться збільшувати витрати місцевого бюджету на уртимання будівлі селищної ради (плата за газ для опалення в зимовий період та за електроенергію для освітлення круглорічно.

   Було проведені роботи по розрахунку і виготовленню енергетичного паспорта будівлі, який показав шляхи вирішення проблеми. На його дідставі виготовлено проекти заміни на енергозберігаючі вікон і дверей, покрівлі і фасадів, світильників.

   На даний час вже проведено заміну вікон і дверей, замінено і утеплено покрівлю, замінено світильники. Нарешті підрядник приступив до останнього етапу – утеплення фасадів. Найближчу зиму селищна рада сподівається зустріти в утепленій бідівлі і економити бюджет на опаленні та освітленні. Зекономлені кошти планується спрямовувати на благоустрій селища.