У секцію “Робототехніка” Малої Академії Наук на базі школи №3 проводять набір дітей

5 років ago admin 0

На базі Ужгородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням англійської мови розпочала роботу секція «Робототехніка» Малої Академії Наук. Наразі в ній займаються учні 6-7 та 8-10 класів з різних шкіл міста, зокрема №3,8,5,20.

У секції «Робототехніка» передбачено програмування, цікаві наукові проекти, вивчення сучасних технологій і можливостей. Діти навчаються моделювати, конструювати та програмувати роботів. Викладач Аліса Кочемба стажується і здобуває досвід у чеських колег в Остравському технічному університеті. Вона подає матеріал у цікавій ігровій формі, що дає змогу і наймолодшим учням його засвоїти. Крім того, 80-90% навчання складає практична робота.

Завдяки «Робототехніці» школярі засвоюють основи програмування. Крім цього, це допомагає їм розв’язувати складні завдання, бути креативними, використовувати фантазію, нестандартно мислити.

Діти займаються у невеликих групах (до десятка осіб) та працюють з якісним сучасним обладнанням. Графік дозволяє вибрати зручний час для занять: у понеділок та середу з 15:30 до 17:30 займаються учні 8-10 класів, у такий же час у четвер та п’ятницю – учні 6-7 класів.

Наразі у секції є 10 вільних місць, тому проводиться додатковий набір учнів 4-5 класів.

Письмові заяви щодо участі у секції приймаються до 26 жовтня 2018 року з 15.00 до 16.00 год. за адресою: м.Ужгород, наб. Незалежності, 19 (приймальня Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3).

2