"Музику вихідного дня" зіграють на органі та флейті Наталія Лендєл і Ганна Гайду

6 років ago admin 0

28Такого аншлагу, як на ювілейному авторському концерті Мирослава Скорика, давненько не було в Закарпатській обласній філармонії. Очевидно, що ужгородці скучили за вишуканою, якісною, елегантною музикою і відчувають потребу в зустрічах із такими видатними особистостями сучасності, яким є шановний ювіляр. Концерт пройшов на одному диханні, а кожен номер викликав нестримні овації: вражали і талановиті виконавці зі Львова, й улюблена всіма музика Мирослава Скорика, і присутність самого Маестро за диригентським пультом. 

Але на цьому музичний жовтень іще не завершено. Зокрема, Закарпатська обласна філармонія поновлює роботу проекту “Музика вихідного дня”. І в найближчу неділю в головному концертному залі краю знову звучатиме король усіх інструментів – орган.

Цього разу шедеври світового органного мистецтва меломанам подарує молода ужгородська виконавиця, лауреат міжнародних конкурсів Наталія Лендєл. Дівчина з дитинства займається грою на фортепіано, а орган почала опановувати під чуйним керівництвом відомого музиканта і педагога, заслуженої артистки України Наталії Висіч.