Закарпаття. Через здорожчання цін на паливо підвищились ціни на дрова (ІНФОГРАФІКА)

5 років ago admin 0
В Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства розповіли яка на сьогоднішній день реальна ціна на дрова в області.
 
Нагадаємо, підвищення вартості паливно-мастильних матеріалів спричинило за собою і підвищення відпускних цін на дрова.

Наводимо ціни, що діють на складах підприємств Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Де можна придбати дрова паливні?
 
Основний ресурс дров в області заготовляють державні підприємства Закарпатського ОУЛМГ. У структурі Закарпатського ОУЛМГ двадцять державних лісогосподарських підприємств – лісгоспів, які працюють у тринадцяти районах області, у всіх лісгоспах є підрозділи держлісгоспів – лісництва, всіх лісництв по області 117. Реалізацією дров займаються як лісгоспи, так і лісництва, і наявні ресурси дров в області дають можливість повністю забезпечити попит.
За готовими дровами – в лісгосп
 
Вибагливі споживачі можуть придбати сухі колоті дрова твердих порід, їх реалізують у Тячівському, Ясінянському, Перечинському, Свалявському, Міжгірському, Мукачівському, Перечинському, Берегівському, В.Бичківському, Воловецькому лісгоспах.
 
Вичерпну інформацію про придбання палива можна отримати на офіційному веб-сайті управління та сайтах лісгоспів та сторінках у соціальних мережах, а також засобах масової інформації (місцеві газети) із зазначенням ціни, контактних телефонів та адрес де можна безпосередньо виписати дрова паливні.

В Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства розповіли яка на сьогоднішній день реальна ціна на дрова в області.   Нагадаємо, підвищення вартості паливно-мастильних матеріалів спричинило […]