Обласний театр драми та комедії везе до Ужгорода "Червону Шапочку"

5 років ago admin 0

26.1026 жовтня з новою постановкою до Ужгорода завітає Закарпатський обласний театр драми та комедії.

Цього разу колектив порадує прем’єрою маленьких глядачів: дитячу виставу “Червона Шапочка”, перший показ якої днями вже відбувся на хустській сцені, зараз зіграють у залі Закарпатського академічного обласного театру ляльок (пл.Театральна, 8) – о 12.00, 14.00 та 16.00.

Як раніше повідомлялося, “Червона Шапочка” – це казка-мюзикл для сімейного перегляду, адже вистава насичена цікавими алегоріями, образами, а також просотана піснями, які є впізнаваними як для юних глядачів, так і для старшого покоління.

“У власному прочитанні казки ми опираємося на класичний сюжет усім відомого твору Шарля Перро та братів Грімм, проте дещо насичуючи її місцевим гуцульським колоритом”, – зазначає режисер-постановник, заслужений діяч мистецтв Сергій Архипчук.

Подібно як і в усіх щасливих казках, вистава “Червона Шапочка” змушує малечу повірити у людську доброту та всепрощення, торжество справедливості над безчестям, а дорослим дає настанову: потрібно завжди пам’ятати про щирість спілкування і дитячу безпосередність.