Ужгород збирає найкращих хірургів України

5 років ago admin 0


Протягом двох днів 18-19 жовтня  в Ужгороді працюватиме Міжнародна науково-практична міждисциплінарна конференція «Загальні механізми та закономірності розвитку хвороби та її корекції в аспекті хірургічної, педіатричної та терапевтичної патологій» під головуванням головного хірурга МОЗ  України, директора Національного інституту хірургії та трансплантології ім.О.О.Шалімова , професора  Олександра Юрієвича Усенко.


       Участь у конференції візьмуть знані та авторитетні хірурги з усієї України та з-за кордону. Фахівці-медики та науковці ділитимуться досвідом та новітніми напрацюваннями у лікуванні низки хвороб  кишково-шлункового тракту, підшлункової залози тощо.  Також в окремих секціях розглядатимуться хірургічні методи корекції захворювань грудної клітки та живота, судинні враження та хірургія судин.  


Під час роботи конференції працюватиме виставка медичної апаратури, обладнання та препаратів.


Окрім представників хірургічної школи Києва, Львова, Івано-Франківська , Вінниці, Тернополя , Харкова та інших міст України, на хірургічному форумі виступлять з доповідями хірурги з Угорщини, Словаччини, Австрії, Швеції та Угорщини.


Організатори конференції:  Міністерство охорони здоров’я України, Міністерство освіти і науки України,  Департамент охорони здоров’я Закарпатської обласної державної адміністрації, Асоціація хірургів Закарпаття,  Ужгородський національний університет, медичний факультет УжНУ.


  Офіційне в конференц-залі готельно-туристичного комплексу в Ужгороді.