На вихідні вогнеборці тричі гасили пожежі в надвірних спорудах

5 років ago admin 0

Повідомлення про пожежу в с. Негровець Міжгірського району  надійшло до Служби порятунку “101” 06 жовтня о 14:50. Осередком загорання стала надвірна споруда, яку господарі використовували для зберігання сіна.

За вказаною адресою прибули бійці 4-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір’я. О 15:10 пожежу площею 33 кв. м  локалізували. Ще 40 хвилин рятувальникам знадобилося для повної її ліквідації. Вогнем було знищено та пошкоджено сінник та чотири тони сіна. Усього до гасіння пожежі було залучено 6 чоловік особового складу та дві одиниці основної пожежно-рятувальної техніки.

Наступне повідомлення про пожежу в надвірній споруді надійшло в оперативно-рятувальну службу о 15:51. Цього разу надвірна споруда горіла в с. Горонда на вул. Коцюбинського Мукачівського району. На місце виклику поспішили вогнеборці 17-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин Мукачева. Усього було залучено дві автоцистерни та 8 рятувальників. О 16:50 пожежу площею 50 кв. м було локалізовано, а ліквідація тривала до 18:33. Вогнем було знищено 50 кв. м крівлі, 0,7 сіна, а також наявні там речі домашнього вжитку.

А вже 07 жовтня в смт Міжгір’я на вулиці Промисловій загорілася літня кухня. Повідомлення про це надзвичайникам надійшло о 09:59.          

По прибуттю вогнеборців 4-ї державної пожежно-рятувальної частини районного центру з’ясувалося, що осередком загорання стала крівля споруди. О 09:54 пожежу локалізували, а через 10 хвилин повністю ліквідували. На місці виклику працювало дві одиниці основної пожежно-рятувальної техніки та 8 чоловік особового складу. Внаслідок пожежі було знищено та пошкоджено 10 кв. м дерев’яних конструкцій крівлі споруди.

У всіх випадках травмованих та загиблих не виявлено. Причини займань та збитки наразі встановлюють фахівці відповідних служб.

У ДСНС України у Закарпатській області