У Мукачівському районі на пожежі отруїлися чадним газом троє людей

5 років ago admin 0

05 жовтня о 04:12 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у с. Чомонин Мукачівського району. Горів житловий будинок на вул. Роз.

На час виникнення пожежі, в кімнаті перебувала 21-річна мати з дитиною 2018 року народження, яка і прокинулася посеред ночі першою та почала плакати, й таким чином розбудила матір. У той момент кімната вже наповнювалася продуктами горіння.

Не гаючи часу, жінка винесла немовля з осередку пожежі та розбудила батьків, котрі перебували в іншій кімнаті. Власники помешкання одразу зателефонували рятувальникам та прийнялися самотужки приборкувати полум’я.

Для ліквідації пожежі до місця було направлено вогнеборців 17-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево, а також державного пожежно-рятувального поста с. В. Добронь Ужгородського району. По прибуттю до місця рятувальники допомогли господарям вибратися із задимленого помешкання. Далі вони викликали лікарів швидкої допомоги, оскільки у трьох чоловік була підозра на отруєння продуктами горіння. Їх каретою швидкої було доставлено до лікувального закладу. На даний час життю людей вже нічого не загрожує.

О 04:52 пожежу вдалося локалізувати й о 04:57 ліквідувати повністю.

Завдана матеріальна шкода та причина пожежі встановлюються. Вогнем пошкоджено стіни житлового будинку та речі домашнього вжитку, що знаходилися в кімнаті.

У ДСНС України у Закарпатській області