Справу щодо особи яка обвинувачується в продажі дитини призначено до розгляду

6 років ago admin 0


Сьогодні в Мукачівському міськрайонному суді відбулося підготовче судове засідання у кримінальному провадженні  щодо обвинуваченої Б., яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 1 ст. 149 та ч.3 ст.149 КК України, що мало місце 03 серпня 2018 року. 

Кримінальне провадження розглядається колегією суддів: головуючий суддя – Морозова Н.Л., судді – Гейруш В.Б, Котубей І.І.

Суд, перевіривши обвинувальний акт на предмет відповідності вимогам Закону, дослідивши матеріали клопотання про продовження строку запобіжного заходу відносно обвинуваченої, заслухавши думку сторін кримінального провадження, потерпілої та законного представника неповнолітнього потерпілого, ухвалив: призначити судовий розгляд кримінального провадження на 08.30 год. 10 жовтня 2018 року.

Клопотання прокурора про застосування до обвинуваченої Б., запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, задоволив частково.

Застосував відносно обвинуваченої Б., запобіжний захід у вигляді домашнього арешту без застосування електронного засобу контролю строком на 60 діб, а саме до 30 листопада 2018 року включно. 

 

Прес-служба Мукачівського  міськрайонного суду   

 

2018 © Всі права захищені