Серед держлісгоспів Закарпаття названо лідерів із забезпечення дров закладам освіти

6 років ago admin 0
Забезпечення населення деревиною для опалення житлових будинків – одна з головних турбот лісових господарників Закарпаття з настанням осені. І з кожним роком попит на дрова зростає.
 
За 9 місяців поточного року підприємствами Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства поставлено бюджетним установам, навчальним закладам та населенню 154 тис. м³ дров паливних, що становить 89% від планової поставки.
 
Із закладами освіти заключено договорів на обсяг 17,9 тис. м³ фактична поставка становить 12,5 м³ (70%).
 
З іншими бюджетними установами(сільські ради, медичні заклади, то що) обсяг заключених договорів складає 8,3 тис. м³ фактична поставка 5,4 тис. м³ (65%).
 
Населення виписало паливні дрова обсягом 147,8 тис. м³, фактично поставлено понад 136,5 тис. м³.
 
Заплановані об’єми по поставці закладам освіти на 100 % виконали: ДП «Тячівське ЛГ»; ДП «Рахівське ЛДГ», ДП «Брустурянське ЛМГ», ДП «Берегівське ЛГ», ДП «В.Бичківське ЛМГ», ДП «Виноградівське ЛГ», ДП «Мокрянське ЛМГ» та ДП «Ясінянське ЛМГ».
 
Взято до виконання Розпорядження голови Закарпатської ОДА №630 від 27.09.2018 року щодо призупинення експорту державними лісогосподарськими підприємствами деревини паливної, для виконання першочергового забезпечення потреб освітніх закладів та населення області.
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Забезпечення населення деревиною для опалення житлових будинків – одна з головних турбот лісових господарників Закарпаття з настанням осені. І з кожним роком попит на дрова зростає. […]