Відбулася спільна нарада з колективом ДП «Закарпатський ЕТЦ»

6 років ago admin 0

За підсумками аудиторської перевірки, проведеної сектором аудиту Державної служби України з питань праці, та на виконання відповідного аудиторського звіту сьогодні в Управлінні Держпраці у Закарпатській області відбулася спільна нарада з колективом ДП «Закарпатський експертно-технічний центр».У числі важливих питань, що виносилися на обговорення, було насамперед питання якості надання висновків експертиз відповідно до вимог «Порядку видачі дозволів…».

Начальник Управління Богдан Дорош ознайомив присутніх із зауваженнями, відображеними в аудиторському звіті, зокрема вказав на необхідність при видачі дозволів ураховувати зміни, внесені постановою Кабміну від 07.02.18 №48.

На всі запитання, які виникли в експертів технічних у процесі обговорення аудиторського звіту, посадовці Управління Держпраці надали вичерпні відповіді. Також були надані необхідні методичні матеріали.

На завершення начальник ДП «Закарпатський ЕТЦ» Михайло Зінько запевнив: усі вказані зауваження колектив підприємства обо’язково врахує, а виявлені недоліки найближчим часом будуть усунені.