Ужгородський скансен запрошує на "День народної кухні" та "День Другета"
6 років ago admin 0
Минулими вихідними на території Закарпатського обласного музею народної архітектури та побуту презентували повидла Дегустаційного залу леквару з с.Ботар Виноградівського району та проводили майстер-класи з ковальського ремесла від “Вільної кузні”.
А вже в найближчу неділю, 30 вересня, музей пропонує своїм відвідувачам іще більше цікавинок – на території старого села проходитиме захопливе дійство, що поєднає традиції народної кухні Закарпаття з атмосферою середньовіччя.
У рамках “Дня народної кухні” та “Дня Другета” буде презентовано традиційні страви угорців, румунів і словаків Закарпаття. Всі охочі зможуть порівняти народну кухню із середньовічними лицарськими стравами.