Кращих представників туристичної галузі району відзначено нагородами

6 років ago admin 0

26 вересня в Закарпатській ОДА пройшли урочистості до Дня туризму. Вітали представників найперспективнішої галузі Закарпаття голова обласної ради  Рівіс  М. М. та в.о. голови облдержадміністрації  Галас Я. В.

У рамках святкування за сумлінну працю та високий професіоналізм почесними грамотами та подяками нагородили кращих представників туристичної галузі області – власників ресторанів, санаторіїв, готелів, сільських садиб та екоферм, керівників місцевої влади туристичних населених пунктів, директорів центрів позашкільної роботи.

Серед нагороджених Биркович Іван Васильович – власник садиби «Пікуй»  с. Біласовиця, якого нагороджено грамотою обласної ради за вагомий внесок у розвиток туристичної галузі області.

Під час заходу  були оголошені результати обласного конкурсу «10 цінностей Закарпаття туристичного», який проводився в трьох номінаціях: архітектурна цінність, культурна цінність  та природна цінність.  Серед  переможців Святодухівська церква та дзвіниця XVII ст. в с. Гукливий, яка перемогла в номінації “Архітектурна цінність”.

Також  туристичним інформаційним знаком ,,Сільська садиба”  відзначено мілітарі-садибу “Грюн Гоф” с. Гукливий та сільську садибу  “Пікуй” с. Біласовиця.

 

26 вересня в Закарпатській ОДА пройшли урочистості до Дня туризму. Вітали представників найперспективнішої галузі Закарпаття голова обласної ради  Рівіс  …