Документи, до яких вносяться відомості про реєстрацію/зняття з

6 років ago admin 0

реєстрації місця  проживання.

Перелік документів, до яких вносяться відомості про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання, або місця перебування визначений пунктом 9 Правил реєстрації місця проживання, які затверджені постановою Кабінету Міністрів України від  2 березня  2016 року №206.

Відомості про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання вносяться до паспорта громадянина України, тимчасового посвідчення громадянина України, посвідки на постійне проживання, посвідки на тимчасове проживання, посвідчення біженця, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту, посвідчення особи, якій надано тимчасовий захист , а відомості про реєстрацію місця перебування – до довідки про звернення за захистом в Україні  шляхом проставлення в них відповідного штампа реєстрації місця проживання/перебування особи за формою згідно з додатком 1.

Відомості про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання вносяться до паспорта громадянина України:

у вигляді книжечки (зразка 1993 року) – шляхом проставлення в ньому штампа реєстрації місця проживання особи за формою згідно з додатком 1 або штампа зняття з реєстрації місця проживання особи за формою згідно з додатком 2;

у формі картки (зразка 2015 року) – шляхом внесення інформації до безконтактного електронного носія, який імплантовано у такий паспорт, у разі наявності робочих станцій та підключення органу реєстрації до Єдиного державного демографічного реєстру (далі – Реєстр). У разі непідключення органу реєстрації до Реєстру особі видається довідка про реєстрацію ( додаток 13 до Правил) , або зняття з реєстрації місця проживання, а внесення інформації до безконтактного електронного носія здійснюється територіальним підрозділом ДМС на підставі такої довідки.

Визнання довідки регламентується  Правилами реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру, що затверджені постановою КМУ від 2 березня 2016 р. № 207.

                                                                           Відділ державної реєстрації

                                                                      виконавчого комітету

                                                                           Хустської міської ради